Je kan een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch. Spreek in/noteer in ieder geval je naam en telefoonnummer, eventueel met een tijdstip/dag waarop ik je kan bereiken. Ik contacteer je in ieder geval zo snel mogelijk terug. Indien mogelijk, geef een korte beschrijving van je symptomen.

Op dit moment bied ik hoofdzakelijk begeleiding aan voor (jong) volwassenen. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we samen wat zoal je symptomen en hulpvraag zijn. Je krijgt ook informatie over de (on)mogelijkheden van de therapie voor jou.

Moest je als ouder van een kind of tiener een gevoel van ‘herkenning’ ervaren, neem dan gerust contact op.  Of een begeleiding met je kind wordt opgestart, zal bepaald worden in een uitgebreid kennismakingsgesprek.

Sessies kunnen doorgaan in het Nederlands, Engels of Spaans.
Elke sessie gebeurt op afspraak.
Het tarief voor een sessie van een uur is 80 Euro.
Per bijkomend kwartier wordt 20 Euro aangerekend.
De betaling gebeurt op het einde van iedere sessie (cash, Bancontact-app, overschrijving).
Een uitgebreidere sessie wordt best op voorhand aangevraagd. Daarnaast plan ik sowieso voldoende tijd in om een verlenging van een kwartier mogelijk te maken.

Adres thuispraktijk : Nachtegaalstraat 7, 3582 Beringen (Koersel)
Geen wachtruimte voorzien, meld je aan op het afgeproken uur.
Parkeren kan op de oprit voor het huis, of aan de overkant.

Het kan gebeuren dat je een afspraak moet afzeggen, of wil verplaatsen. Dat bekijken we samen.
Voor elke afmelding minder dan 48u voor de afspraak, zal de sessie worden aangerekend. Afspraken op maandag moeten dus ten laatste de woensdag ervoor worden afgemeld.
Verschijn je gewoon niet op een afspraak, dan betaal je eveneens het volledige bedrag.

Een aantal prestaties van klinisch psychologen worden door de ziekteverzekeringen terugbetaald. Voor meer informatie neem je best contact op met je mutualiteit.